De kaas van de Mèkkerstee bezit een speciale plek binnen ons kaas assortiment. Deze geitenkaas is namelijk biologisch van aard, vol van smaak en dus puur natuur! 

Op zorgboerderij de Mèkkerstee in Ouddorp (Zeeland) graast een geitenkudde van 300 vrouwtjesgeiten die dagelijks verse biologische geitenmelk geven. Deze melk is van hoogwaardige kwaliteit doordat de geiten de beste voeding en verzorging krijgen. De melk wordt op ambachtelijke wijze verwerkt tot kaas met een heerlijke pure geitenkaassmaak.

Tijdens dit bereidingsproces wordt geen zout toegevoegd of gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen zodat een romige kaas ontstaat met een heel pure geitenkaassmaak. Zo proeft u dus het beste van de natuur!

Geitenkaas is tevens lichter verteerbaar dan kaas gemaakt van koemelk en ook geschikt voor mensen met een koemelk allergie. Het biologische karakter van Mèkkerstee wordt ondersteund door het EKO-keurmerk.

Wilt u meer weten over hoe deze kaas wordt gemaakt, kijk dan bij de rubriek Kaaskenners voor een filmpje van de Mèkkerstee.

 

Mèkkerstee Bio Jong Belegen                                                     Mèkkerstee Bio Fenegriek
Mèkkerstee Bio Honingklaver                                                       Mèkkerstee Bio Italiaanse Kruiden
Mèkkerstee Bio Gemengde Peper                                              Mèkkerstee Bio Verse Bieslookmelange
Floortje Fenegriek Bio                                                                    Sophie Provençaal Bio