Treur Kaas

Treur Kaas levert alleen kaas van de beste kwaliteit. De kaas wordt in onze eigen geconditioneerde pakhuizen en kelder gerijpt, samen goed voor een opslagcapaciteit van ca. 1100 ton. Deze geconditioneerde ruimten zijn het begin van de zorgvuldig bewaakte kwaliteitsketen, van opslag tot en met het moment dat de kaas bij de klant op de planken ligt. Eenmaal bij ons aangekomen wordt de kaas gewogen, gestempeld (iedere kaas afzonderlijk kan gevolgd worden tot het moment van aflevering) en voorzien van een zo dun mogelijk plastic laagje (bescherming van de korst). Dit zorgt voor een mooiere rijping: de kaas kan goed blijven ademen waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Kortom, de zeer dunne coating zorgt voor de uitstekende kwaliteit en smaak van onze kaas en maakt dat deze langer houdbaar is.

De Mekkerstee

De Mèkkerstee is een zorgboerderij. Op de boerderij werken mensen met psychosociale of psychische problemen. Ook bereidt de Mèkkerstee mensen voor op (terugkeer naar) betaald werk in de samenleving. Er wordt intensief samengewerkt met Stichting Eleos.De deelnemers – zoals ze genoemd worden – helpen mee met de verzorging van de dieren: van het schoonmaken van de hokken van de kippen tot aan het melken van de geiten. Maar ook verzorgen ze de administratie, doen inpakwerkzaamheden of helpen in de Landwinkel en het restaurant. Totaal werken er ca. 75 deelnemers op de boerderij.

Autoservice P. van der Linden B.V.

In 1990 is Piet van der Linden een eigen bedrijf gestart: Autoservice van der Linden. In eerste instantie vooral gericht op het uitvoeren van raparaties en onderhoud + een schade herstel afdeling. De werkzaamheden breidden zich uit en in 1993 was piet toe aan een nieuwe uitdaging, hij vond dat in het merk KIA. Als één van de eerste Kia dealers van Nederland. In het jaar 2000 werd het toenmalige pand te klein en er werd nieuw gebouwd aan de Prisma 2 te Sliedrecht. Inmiddels is Autoservice van der Linden uitgegroeid tot een van de beste Kia dealers van Nederland. In november 2009 is de showroom heropend, er is een complete showroom bijgekomen. U kunt nu beneden en boven uw nieuwe auto of ocassion uitkiezen. “Een trouwe schare klanten dragen ons bedrijf een warm hart toe, daar zijn we trots op” Aldus Piet. Nieuwe klanten zijn natuurlijk van harte welkom. “Kom uzelf overtuigen en de sfeer proeven van ons bedrijf, waar u als klant bij ons centraal staat.” Aldus Piet. Piet & Hendra en alle medewerkers van Autoservice van der Linden heetten u van harte welkom!