Villa Truffo is een rauwmelkse kaas met Italiaanse zwarte truffel. In de Italiaanse bossen van Monti Sibillini vindt de speurtocht plaats naar de deze zwarte truffels. De truffel is familie van de paddenstoel en heeft een verfijnde smaak. Haar aroma komt optimaal tot zijn recht wanneer de zwarte truffel wordt verwerkt. Door de unieke combinatie van Hollandse boerenkaas en de intense smaak van zwarte truffel ontstaat een boerenkruidenkaas met temperament! Bijzonder romig en een ware specialiteit. Een echte luxe kaas die in de kaaswereld de innovatie een stap voor is.
In Polsbroekerdam staan de koeien die de melk geven voor Villa Truffo. De boer bereid volgens geheim recept de Villa Truffo. Vervolgens ligt de kaas op houten planken te rijpen en na een 8 weken rijping is de kaas klaar om te worden gegeten.
Tip:
Villa Truffo leent zich ook uitstekend om mee te koken. Wat dacht u van een lekkere entrecote met Villa Truffo kaassaus. Onweerstaanbaar lekker!
Ingrediƫnten: | |
Rauwe koemelk, zout, truffels <3%, truffelaroma, zuursel, lebstremsel en conserveermiddel (E251) | |
Allergenen: |
Koemelkeiwit |
Formaat: |
8,5 kg |
Voedingswaarde per 100 gram: | |
Energie |
1680 Kj |
Eiwit |
25,0 gr |
Koolhydraten |
0 gr |
Verzadigd vet |
22,0 gr |
Enkelvoudig onverzadigd vet |
11,0 gr |
Meervoudig onverzadigd vet |
1,0 gr |
Cholesterol |
100 mg |
Zout |
3,0 gr
|